Skip to content

Samenwerkingen

Samenwerkingen met klanten, partners en partijen in het sociale domein verbeteringen zich. OpenDIS, KEI Toezicht maar ook banken en Microsoft365 worden gekoppeld.

Lees meer

Groei en gemeentes als klant

Inmiddels zijn we met 20 collega's. Een goed en gezellig team is een belangrijk onderdeel van ons bedrijfsfundering. Ook hebben we dit jaar onze 11e gemeente als klant mogen verwelkomen.

Lees meer

Servers en Mijn.onview.nl

De gehele server structuur werd onder de loep gelegd en vervolgens herzien. Tevens kwam er een nieuwe web applicatie bij: mijn.onview.nl ! Hierdoor ontstond de mogelijkheid dat onze klanten hun clienten online inzage konden geven in (delen van) hun dossier.

Lees meer

OnView Ontour

Inmiddels 2.000+ gebruikers. Een groep fijne en trouwe klanten. Middels de OnView Ontour die we diverse malen organiseerden door heel Nederland konden we toch een laagdrempelig evenement aanbieden om telkens 250 Onviewers te ontmoeten.

Lees meer

Ontstaan van gebruikersgroep

We kregen teveel gebruikers om alle individuele wensen te verwerken in OnView. De gebruikersgroep is een mooi "instrument' waardoor we inzichtelijk krijgen wat we met welke prioriteit op de roadmap plaatsten.

Lees meer

Mijlpaal: 200 gebruikers

In dit jaar haalde we onze eerste mijlpaal. Vol trots haalde we onze 200e gebruiker binnen. En mooie club van klanten die we allemaal voorzagen in goede ondersteuning.

Lees meer