Skip to content

OPEN SOLLICITATIE

Hou je van Brabantse gezelligheid en kun jij een worstenbroodje op zijn tijd waarderen? Ook nog interesse om iets te betekenen voor ons bedrijf en onze klanten ? Lees dan vooral verder…

Wie of wat is OnView?
OnView is een jong, groeiend en no-nonsense ICT-bedrijf in Goirle met een open en informele werksfeer. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden, beheren en het verlenen van service voor onze webapplicatie OnView. OnView is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk softwarepakket specifiek voor gemeenten, bewindvoerders, budgetbeheerders, schulddienstverleners en mentoren.

Wil je graag werken bij OnView, maar zie je hier momenteel geen passende vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dat kan voor alle functiegebieden. Geef in je motivatiebrief aan in welk soort functie je interesse hebt, dan kijken wij naar de mogelijkheden. We ontvangen graag open sollicitaties en geven je altijd een terugkoppeling.

Heb je het idee dat je van waarde kan zijn voor ons team? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Het kan zijn dat we niet direct plek hebben, maar wanneer we toch een match hebben, overleggen we om je gegevens te bewaren met jouw toestemming. Alles binnen de privacy-kaders van de avg natuurlijk.

Hoe nu verder?

Wil of kun je iets betekenen voor ons en wij voor jou? Wij maken graag kennis met je. Heb je vragen dan beantwoord ik die graag. Stuur je CV met motivatie naar jobs@onview.nl t.a.v. Dirk Spijkers. Je kunt ook bellen naar 013-7200999. Of klik hieronder meteen op de knop “Online Solliciteren”.