skip to Main Content

SERVICEDESK MEDEWERKER (M/V)

Klanten tevreden houden, snappen dat mijn rol binnen de organisatie belangrijk is EN een voldaan gevoel hebben als ik klaar ben met werken. Interesse gewekt? Lees dan vooral verder..

Wie of wat is OnView?
OnView is een dynamische, snelgroeiende ICT-ontwikkelaar in Goirle met een open en informele werksfeer.
OnView is overzichtelijke software voor: gemeenten, bewindvoerders, budgetbeheerders, schulddienstverleners en mentoren.
OnView is een team van specialisten die staan voor het leveren, onderhouden en ontwikkelen van onze cloudoplossing.
OnView is een team van service- en dienstverleners en daar hoort een kwalitatieve servicedesk bij voor al onze klanten, groot en klein.

Wat doet de Servicedesk?
Een servicedesk medewerker is iemand die de software van OnView door en door kent. Die de waarde van resultaatgerichte klantenservice tot in de puntjes begrijpt, want als servicedesk medewerker ben je het aanspreekpunt van de klant. Je handelt zelfstandig tickets per mail of telefoon af met onze software UserResponse. Je kunt met de klant in gesprek gaan over hoe hij ons programma gebruikt en kunt hem daarbij adviseren welke mogelijkheden hij nog meer kan uitdiepen.
Bij drukte heb je geen moeite met het stellen van prioriteiten. Tevens ben je vraagbaak en sparringpartner voor de andere servicedesk medewerkers.

Wat wordt jouw toegevoegde waarde?
Een gezond stel hersens die een MBO werk- en denkniveau hebben. Je werkt intensief samen met je collega’s op de servicedesk, waarbij de ondersteuning voor onze klanten van OnView je hoofdtaak wordt. Elke collega op de servicedesk heeft daarnaast ook de mogelijkheid om een specialisme te ontwikkelen die betrekking heeft op de software van OnView en/of de regelgeving waarmee wij dagelijks te maken hebben. Dat kan bijvoorbeeld een specifiek gedeelte van het OnView-pakket zijn of een koppeling met een pakket waarmee we samenwerken, bijvoorbeeld OpenDIS. Boekhoudkundig inzicht of affiniteit met ICT is een minimale vereiste bij deze functie, maar die basis heb jij.

Werk en privé in balans
Wij hechten aan een gezonde balans tussen werk en privé én tussen geest en lichaam.
Hoe dan?
Starten met je werk nadat je kinderen op school zijn bijvoorbeeld. Geen probleem, want onze Servicedesk is vanaf 9:00 uur voor onze klanten bereikbaar.
Voor de lunch kun je samen met je collega’s gebruikmaken van onze overheerlijke, goedgevulde en vooral gezonde saladebar.

Wat zijn onze arbeidsvoorwaarden?
Salarisindicatie: € 2.100 – € 2.700,- op basis van je instroom-ervaring.
Een toekomstbestendige pensioenregeling
Een eindejaarsuitkering

Hoe nu verder?
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Heb je MBO werk- en denkniveau, affiniteit met ICT en financieel/boekhoudkundig inzicht? En vind jij het een uitdaging om bij het begin te beginnen, het bedrijf en het softwarepakket eigen te maken zodat je klanten professioneel te woord kunt staan?
Als je deze vragen met ‘ja’ hebt beantwoord dan zou jij zomaar eens onze nieuwe collega kunnen worden.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en gaan graag met je in gesprek! Bel 013-7200999, mail me op jobs@onview.nl of druk op de knop “Online Solliciteren”.

Tot snel,

Dirk Spijkers
(Personeel & Organisatie OnView)