skip to Main Content

SENIOR ONTWIKKELAAR

Mooi dat ik mee kan werken aan software die door heel Nederland gebruikt wordt en mijn kennis mag delen met collega-ontwikkelaars.

Wie of wat is OnView?

OnView is een jong, groeiend en professioneel softwarebedrijf in Goirle met een open en informele werksfeer. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden, beheren en het verlenen van service voor onze webapplicatie OnView.
OnView is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk softwarepakket specifiek voor gemeenten, bewindvoerders, budgetbeheerders, schulddienstverleners en mentoren en draagt bij aan een schuldenstressvrije samenleving.

Wat zoekt OnView in jou?

Wij zijn groeiend en willen ons team van ontwikkelaars graag verder uitbreiden met ervaren professionals zoals jij. Als Senior Ontwikkelaar ken je de programmeertaal van OnView van A tot Z. Door jouw analytisch vermogen en ervaring ben je snel bekend met de structuur en opbouw van OnView.

Jouw focus ligt niet alleen op het onderhouden van OnView, je bent samen met het team ook in staat  OnView te blijven vernieuwen. Zowel op technologisch als functioneel vlak. Je bent dan ook van nature nieuwsgierig naar wat OnView-klanten doen en wat zij daarbij verwachten van onze software.

Waar gewerkt wordt, worden foutjes gemaakt. Geen probleem, want jij bijt je graag vast in het fixen van bugs. Je vindt het prettig om via de Scrum methode te werken. Je deelt de door jou opgebouwde kennis en ervaring graag met je collega Ontwikkelaars. Daarnaast denk je mee en adviseer je het management over innovaties en nieuwe technologieën.

Werken als Senior Ontwikkelaar bij OnView in het kort:

  • Je bent bekend met de talen C#, SQL en HTML/CSS/JS.
  • Je voelt je prettig bij Scrum en het samen werken aan resultaten, maar je kunt daarnaast ook zelfstandig aan initiatieven werken.
  • Je hebt ervaring met recente versies van .NET, EntityFramework, WCF, GRPC, ASP.NET, Jquery en Razor Pages.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Ontwikkelaar.
  • Werken aan een schuldenstressvrije samenleving!

Wat kun je van ons verwachten?

Een verantwoordelijke baan binnen een leuk team! Je maakt net als iedere nieuwe collega kennis met OnView door middel van een luchtig inwerkprogramma en trainingen in de OnView Academy.
Zodra je wegwijs bent in OnView, neem jij je plek als Senior Ontwikkelaar in. Vanzelfsprekend word je daarbij ondersteund door je collega Ontwikkelaars. Je zult zien dat jij al snel vraagstukken zelfstandig kunt oppakken en zo geleidelijk in je rol van Senior komt.
Omdat wij veel waarde hechten aan een goede werk-privébalans mag je zelf kiezen of je fulltime of parttime (min. 24 uur) bij ons aan de slag wilt gaan. Ook de combinatie van thuis en op kantoor werken is bespreekbaar. Je salarisindicatie bij een fulltime dienstverband ligt tussen de € 3.750,- en € 4.750,-, afhankelijk van hoe je instroomt. Een toekomstbestendig pensioen, een eindejaarsuitkering, personeelsfeestjes en opleidingsmogelijkheden horen bij je secundaire voorwaarden. Daarnaast hebben wij een dagelijks goedgevulde saladebar waar je samen met je collega’s gebruik van kunt maken. Lekker en gezond!
We gaan voor een langdurige samenwerking. Daarom bieden we ook doorgroeimogelijkheden aan, zoals Expert Ontwikkelaar, Scrum Master of Product Owner.

Hoe nu verder?

Heb je na het lezen van bovenstaande beschrijving zin gekregen om bij OnView aan de slag te gaan en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel?
Maak dan direct een afspraak met Dirk. Bel 013-7200999, mail jobs@onview.nl of reageer direct via de knop “online solliciteren’.
De koffie, thee of fris staan voor je klaar. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en gaan graag met je in gesprek!