Ga naar hoofdinhoud

CONSULTANT SOFTWARE IMPLEMENTATIE (M/V)

Luisteren, meedenken met de klant en ze helpen hun werk efficiënter te doen. Daar haal ik voldoening uit.

Goirle, Nederland
€2.700 – €3.700 excl. bonus
32 – 40 uur per week
HBO

Als Consultant bezoek en adviseer je (potentiële) klanten en gemeenten. Jij bent hun sparringpartner tijdens de aanbestedingsronde en je bent goed in het uitvragen en opvolgen van een programma van eisen. Je bent in staat om wensen en behoeften te vertalen naar commerciële kansen.
Potentiële klanten leg jij helder uit waar zij ons voor nodig hebben en hoe zij gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Je adviseert en begeleidt nieuwe klanten gedurende het hele traject: van oriëntatie naar implementatie tot nazorg. Daarbij hoort het opstellen van een goede projectplanning waarbij de werkprocessen van klanten in kaart worden gebracht. Met onze software worden die werkprocessen geoptimaliseerd.
Ook het geven van trainingen en demonstraties behoort tot jouw werkzaamheden. Je vindt het dan ook leuk om met enige regelmaat het land door te reizen; enerzijds om potentiële klanten te bezoeken, anderzijds om bestaande relaties volgens het relatiebeheerplan te voorzien van goede nazorg zodat ze nóg meer uit OnView kunnen halen.
In deze functie werk je nauw samen met het ontwikkelteam en je collega consultants van OnView. Op die manier houd je specifieke kennis over OnView, de markt en marktontwikkelingen proactief op niveau.

Wil jij jouw steentje bijdragen aan het nastreven van een schuldenstressvrije samenleving? Lees dan snel verder, want wij zijn per direct op zoek naar een Consultant Software Implementatie voor 32-40 uur.

Wat jij ons kunt bieden
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in een bedrijfskundige, projectmatige of economische richting.
Je bent communicatief en representatief op een professioneel niveau.
Je schrift en spraak zijn op C1-niveau, maar je kunt ook makkelijk terugschakelen naar B1. Naast taalkundig inzicht heb je ook affiniteit met cijfers.
Je bent graag bezig met het uitpluizen van softwareapplicaties en snapt dit snel. Je bekend met de term scrum- en watervalmethode.

Wat jij bij OnView kunt verwachten
OnView is een groeiend en professioneel softwarebedrijf in Goirle met een open en informele werksfeer. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden, beheren en het verlenen van service voor onze webapplicatie OnView. OnView is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk softwarepakket specifiek voor gemeenten, bewindvoerders, budgetbeheerders, schulddienstverleners en mentoren en draagt bij aan een schuldenstressvrije samenleving.
OnView geeft procesmatig inzicht in de huidige financiële situatie en helpt bij het grip krijgen op de (financiële) toekomst.
Omdat wij veel waarde hechten aan een goede werk-privébalans, kies je zelf of je fulltime of parttime (min. 32 uur) bij ons aan de slag wilt gaan. Ook een hybride werkvorm is bespreekbaar na je inwerkperiode.

We bieden je het volgende

  • Een uitstekend salaris
  • Een bonusregeling voor het werven van nieuwe klanten, het geven van demonstraties en voor het verkopen en verzorgen van trainingen.
  • Een toekomstbestendig pensioen.
  • Een leuke auto van de zaak mét tankpas.
  • Een laptop van de zaak.
  • Inclusief 25 toffe collega’s waarmee je kunt sparren en lachen.
  • Werk je op kantoor? Dan begint je dag goed met verse bonenkoffie en staat er voor de lunch een goedgevulde saladebar voor je klaar.

Ben je enthousiast geworden?
Maak dan direct een afspraak met Dirk. Bel 013-7200999, mail jobs@onview.nl of reageer direct via de knop “online solliciteren’. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en gaan graag met je in gesprek!