skip to Main Content

MEDEWERKER COMMUNICATIE & MARKETING (M/V)

Via verschillende off-en online media potentiele klanten enthousiast maken en aan ons bedrijf verbinden. Daar word ik blij van! Interesse gewekt? Lees dan vooral verder.

Wij zijn Linfosys, OnView en R.E.D. Systemen
Drie groeiende en no-nonsense ICT-bedrijven in Goirle met een open en informele werksfeer.
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden, beheren en het verlenen van service op het gebied van bedrijfs-ICT en onze webapplicatie OnView.

  • Linfosys is gespecialiseerd in clouddiensten, online werkplekken, VoIP en zakelijke ICT op locatie.
  • OnView is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk softwarepakket specifiek voor gemeenten, bewindvoerders, budgetbeheerders, schulddienstverleners en mentoren.
  • R.E.D. Systemen biedt met OpenDIS gemakkelijke digitalisering en archiveringssystemen. Zowel in de cloud als on-premise zorgt R.E.D. dat je jouw documenten overzichtelijk en veilig kunt bewaren.

Hoe je week er bij ons uitziet als medewerker communicatie en marketing?
Nou, in ieder geval veelzijdig! Social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Youtube kennen voor jou geen geheimen. Je maakt en post dan ook graag pakkende content die onze zakelijke doelgroepen aanspreekt.
Daarnaast weet jij onze toekomstige klanten enthousiast te maken met teksten die je schrijft voor blogs, advertenties, nieuwsbrieven en onze websites. Je weet hoe je zakelijke klanten kunt boeien en binden.
Uiteraard laat je niets aan het toeval over en plan je jouw acties en campagnes in samenspraak met het management. Je maakt, beheert en bewaakt de content kalender, evalueert de marketing resultaten en denkt samen met het management na over de volgende stappen in het marketingplan.
Kortom, je bent een flexibele alleskunner die niet bang is om verder te leren en met ons mee te groeien.

Wat kun je van ons verwachten?
Een veelzijdige baan binnen een leuk team! Je begint, net als iedereen, met een kennismakingstraining. Zodra je helemaal wegwijs bent binnen Linfosys, OnView en R.E.D. Systemen neem jij je plek als medewerker communicatie en marketing in.
Omdat wij veel waarde hechten aan een goede werk-privébalans heb je na het inwerktraject de mogelijkheid om één of enkele dagen vanuit huis te werken. Wij verwachten dat deze functie ongeveer 40 uur per week van jouw tijd in beslag gaat nemen, maar als jij denkt dat je het in 32 uur kunt, vinden wij dat ook prima.
Verder bieden wij naast een prima salaris een toekomstbestendig pensioen en een eindejaarsuitkering.
Kom je naar kantoor? Dan hebben wij dagelijks een goedgevulde saladebar waar je samen met je collega’s gebruik van kunt maken. Lekker en gezond!

Jij verrijkt ons team met:

  • Een luchtige- én zakelijke schrijfstijl op taalniveau B1/B2
  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Je bent een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken
  • Ervaring met het beheren van LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube kanalen
  • Enthousiasme, verrassende ideeën en nieuwsgierigheid (leergierig)
  • Kennis en kunde over WordPress en Adobe Creative producten is een pré

Okay, ben je enthousiast en herken jij je in bovenstaand profiel?
Als je deze vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, komen wij graag in gesprek met je.
Stuur je CV en motivatie naar jobs@onview.nl en wij maken snel een afspraak. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!