skip to Main Content

CONSULTANT (M/V)

Luisteren, meedenken met de klant en ze helpen hun werk efficiënter te doen. Daar haal ik voldoening uit.

  • Goirle, Nederland
  • €2.900 – €3.700
  • 28 – 40 uur per week
  • HBO

Als Consultant leg jij bij bestaande klanten de focus op het opbouwen en onderhouden van de klantrelatie. Nieuwe klanten begeleid en adviseer jij gedurende het hele traject van oriëntatie, keuze, implementatie tot training. Jij weet (nadat je een tijdje met ons mee hebt gelopen) als geen ander hoe klanten het maximale uit OnView kunnen halen. Je deelt deze kennis dan ook maar wat graag.
Jij vindt het heerlijk om je eigen werkzaamheden te organiseren. En bij complexere vraagstukken weet jij het team te vinden. Bestaande klanten verras jij met tips & tricks waarmee ze nog meer uit OnView kunnen halen. Wil jij jouw steentje bijdragen aan het nastreven van een schuldenstressvrije samenleving? Lees dan snel verder, want wij zijn per direct op zoek naar een Consultant voor 28-40 uur.

Wat jij ons kunt bieden
Je hebt al minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van consulting/ accountmanagement of in bewindvoering/ schuldhulpverlening. En je bent in staat om een project gestructureerd te (bege)leiden. Aangezien veel van onze nieuwe klanten gemeenten zijn, hebben wij veel te maken met aanbestedingstrajecten. Het zou fijn zijn als jij met jouw ervaring hier ons in kan ondersteunen. Verder ben je analytisch, oplossingsgericht en beheers je het Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Wat jij bij OnView kunt verwachten
OnView is een groeiend en professioneel softwarebedrijf in Goirle met een open en informele werksfeer. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden, beheren en het verlenen van service voor onze webapplicatie OnView. OnView is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk softwarepakket specifiek voor gemeenten, bewindvoerders, budgetbeheerders, schulddienstverleners en mentoren en draagt bij aan een schuldenstressvrije samenleving. OnView geeft inzicht in de huidige financiële situatie en helpt bij het grip krijgen op de (financiële) toekomst. Omdat wij veel waarde hechten aan een goede werk-privébalans mag je zelf kiezen of je fulltime of parttime (min. 28 uur) bij ons aan de slag wilt gaan. Ook de combinatie van thuis en op kantoor werken is bespreekbaar.

Wat bieden je het volgende

  • Een uitstekend salaris met daarnaast een bonus voor het werven van nieuwe klanten, het geven van demonstraties en voor het verkopen en verzorgen van trainingen.
  • Een toekomstbestendig pensioen.
  • Een leuke auto, laptop en telefoon van de zaak.
  • Inclusief 22 toffe collega’s waarmee je kunt sparren en lachen.
  • Werk je op kantoor? Dan staat er een goedgevulde saladebar voor je klaar.

Ben je enthousiast geworden?
Maak dan direct een afspraak met Dirk. Bel 013-7200999, mail jobs@onview.nl of reageer direct via de knop “online solliciteren’.
De koffie, thee of fris staan voor je klaar. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en gaan graag met je in gesprek!